Котовник Фаассена, котовник псевдомуссина – Nepeta x faassenii Bergmans ex Stearn.

Котовник Фаассена, котовник псевдомуссина – Nepeta x faassenii Bergmans ex Stearn. Автор: Исачкин А.В.
Яндекс.Метрика